Opret ny bruger

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger. Hvis du skal bestille tid til dit barn, skal du IKKE logge ind med dine egne data. Ring i stedet til klinikken for at få en tid. Sekretæren kan også hjælpe med at oprette dit barn i selvbetjeningsløsningen til fremtidig brug. 

Klik her for at oprette dig som ny bruger og registrere personlige data.

Når du har udfyldt oprettelsesskemaet med dine personlige oplysninger, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den e-mailadresse, du netop har angivet. Fremover vil du også modtage besked på denne e-mail, når der er svar fra lægen.

Tryk på aktiveringslinket i mailen. Et nyt vindue vil nu åbne sig, og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt det password, du selv har valgt ved oprettelsen, eller du kan benytte NemID.

Når det er første gang du bruger e-portalen, har du kun rettigheder til en begrænset del af portalen. Du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunkt har du altid rettigheder til at sende beskeder til din læge, forny recepter og forespørge om en tid.