Aktuelt

Influenzavaccination 2019-2020

Haderslev Lægeklinik tilbyder gratis influenzavaccination i perioden fra den 1. november 2019 til den 15. januar 2020. Vaccinen er 4-valent og dækker mod 2 typer af influenza A samt 2 typer influenza B. Her kan du læse, hvem der har ret til en gratis influenzavaccination.

Mød op til influenzavaccination uden forudgående tidsbestilling

fredag den 1. november kl. 9-10 eller

onsdag den 6. november kl. 13-14.

Nye patienter

Vi har åbent for tilgang af nye patienter. Hvis du ønsker at være tilknyttet Haderslev Lægeklinik, kan du rette henvendelse til borgerservice.

Uddannelseslæge

Den 1. august starter Andreas Ole Kirkegaard som uddannelseslæge i Haderslev Lægeklinik. Han skal arbejde i klinikken i 6 måneder. Vi glæder os til samarbejdet.

Det betyder også, at Nicolai Gundtoft Andersen har sidste arbejdsdag i klinikken den 31. juli. Vi siger tak for den store arbejdsindsats og ønsker ham held og lykke med det videre uddannelsesforløb.

Log-in til selvbetjening på hjemmesiden

Ved log-in på hjemmesiden kan du nu anvende nem-id eller logge ind, som du plejer. Som noget nyt bliver der sendt en bekræftelseskode til din mail, som også skal indtastes.

Åben konsultation

Haderslev Lægeklinik har åben konsultation hver dag fra klokken 8.00-8.30 og  mandag-torsdag 13.30-14.00.  Her kan du møde op uden tidsbestilling med helt afgrænsede problemstillinger og få en hurtig vurdering og behandling. Læs mere i menuen under “Åben konsultation”.