Aktuelt

Flytning

Den 1. juli flytter vi til Aastrupvej 11G ved Kløften Park i helt nyrenoverede lokaler med gode parkeringsforhold. Du vil i den forbindelse modtage et nyt sundhedskort. Vi fortsætter, som du kender det og glæder os meget til at byde alle vores patienter velkomne på den nye adresse.

Sommerferie

Læge Henrik Kjældgaard holder sommerferie i uge 28, 29 og 30.

Sygeplejerske Anni Mathiesen holder ferie i uge 25 samt uge 29, 30 og 31.

Ved behov for lægehjælp i ferien skal du ringe på klinikkens sædvanlige nummer 73 70 92 91. I uge 28 og 29 vi vores sekretær besvare telefonopkald og sende dig videre til vikarierende lægehus ved behov. I uge 30 henviser vores telefonsvarer til vikarierende lægehus.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Mundbind i klinikken

Husk at tage mundbind på ved ankomst til klinikken og behold det på i både venteværelse og konsultation.

Gratis vaccination mod pneumokokker til alle over 65

Fra den 15. juni 2020 tilbydes alle, der er over 65 år en gratis vaccination mod pneumokokker.  Tilbuddet omfatter også en række kronisk syge under 65, der er særligt udsat for alvorlig pneumokoksygdom som f.eks. alvorlig lungebetændelse eller blodforgiftning. Hvis du ønsker, at benytte dig af tilbuddet, kan du ringe til klinikken og aftale en tid. Du kan finde mere information om vaccinen og risikogrupper HER.

Ny uddannelseslæge

Fra den 1. september og et år frem vil du kunne møde læge Johannes Bernard i klinikken. Johannes er ansat i en introduktionsstilling som del af uddannelsen til speciallæge i almen medicin.

Nye patienter

Vi har åbent for tilgang af nye patienter. Hvis du ønsker at være tilknyttet Haderslev Lægeklinik som patient, kan du rette henvendelse til borgerservice. Du kan læse mere HER.

Log-in til selvbetjening på hjemmesiden

Ved log-in på hjemmesiden kan du nu anvende nem-id eller logge ind med valgt brugernavn og adgangskode. Som noget nyt bliver der sendt en bekræftelseskode til din mail, som også skal indtastes.

HUSK, når du bestiller tid til dit barn, skal barnet oprettes med eget CPR-nummer og adgangskode. Dette gøres ved at kontakte klinikken telefonisk.